Friday, 31 May 2013

IMPIAN :)




Hye.. Tengok tajuk kat atas, apa kena mengena ngan gambaq tuh? Hahaha... Ada. Ada.
Tetiba ja tadi rasa nak cari gambaq2 yang menarik dan lawa.Boleh tenangkan fikiran walaupun tak dapat pi kat tempat yang sebenar, kan?
Erm.. Dalam suma gambaq yang aku tengok, aku pilih gambaq ni..

KENAPA?

Sebab ada pokok kat situ! Hahaha..
(Banyak gelak betul!)
Kalau aku dapat pi kat tempat tu, aku akan pasang buaian. 
Seronoknya!
Lepas tu, aku nak duk kat kerusi yang ada tu.
Main gitar. Lagu apa, hentam ja la.
TWINKLE TWINKLE LITTLE STAR pun boleh.
Mesti otak yang bermasalah pun akan jadi tenang.
Stres berkurang.
Hati gembira.
Darah tinggi Xda...
Hahahaha...


Okeylah. Kat bawah ni ada beberapa gambaq yang menarik.. 
Boleh wat terapi minda.
Sejuk mata memandang.


Seronoknya dapat berjoging kat sini
Mesti bersemangat dapat berkebun kat sini

Kehijauan. Bagus untuk mata
Rumah yang jauh dari kesesakan lalu lintas






Sampai sini ja post untuk kali ni. Maklumlah. Tuan blog tak rajin menaip. Hahaha.. Apa lah.. Bye :)
Post a Comment