Wednesday, 22 May 2013

Memori

Assalamualaikum dan hye! Dah lama aku tak update blog. Rindunya nak tekan keyboard biaq bising. Hahaha.. Sedar tak sedar. Dah nak masuk bulan Jun.. Hah!  Pertengahan tahun dah pun. Masing2  prepare untuk sambung belajaq.  Aku ja masih terkontang kanting. Memilih nak p mana.  Ya la.  Aku tak dapat tawaran untuk sambung belajar. Memang patah hati gila la, wei.  Setelah 2 3 hari menangis. Aku wat surat rayuan sendiri hantaq kat UITM..  Aku berharap sangat dapat sambung pengajian kat sana dalam bidang Fisioterapi tetapi andai kata UitM bagi course len pun aku dah cukup bersyukur. YA ALLAH! Tolonglah hambaMu ini.  Sekarang aku menghitung hari untuk tunggu keputusan rayuan.  19 Mei lepas, batch aku ada wat reunion.. Tak ada la reunion sgt. Berapa orang ja yang datang. Ya la.. Ada yang tengah sembung belajaq. Kami semua pun jumpa kat MRSM ja. Bukan jumpa kat restoran lalu makan2.. Hahaha... 

Serius.. Aku akan rindu depa.. Aku akan rindu kenangan masa jadi pelajar sekolah menengah. Ponteng prep, fly, segala benda yang nakal2.. Eh,, Tapi benda baik2 pun aku akan rindu gak. Belajaq sampai petang. Yang tu ja kowt benda baik dan jarang yang aku wat.. Kah Kah Kah..  Aku malas nak menaip sebenarnya. Tu ja kowt yang aku nak kongsi wat masa sekarang. Ada masa.. Aku post lagi. (sememangnya aku punya banyak masa)


Sekian...
Post a Comment